تور اتریش

مشخصات تور :
• خدمات ویزا (دعوتنامه معتبر ، وقت سفارت ، بیمه مسافرتی )
• اقامت ۴ شب و ۵ روز در هتل با صبحانه
• ترانسفر فرودگاهی
• گشت Optional در مقصد
تبصره: بلیط هواپیما نرخ آن جداگانه محاسبه می گردد.
مدارک :
• اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار ارز تاریخ سفر
• دو قطع عکس ۳*۵ و ۴*۵
• شناسنامه
• مدارک شغلی (گواهی اشتغال به کار با سربرگ شرکت برای کارمندان ، پروانه وکالت برای وکلا ، جواز کسب برای مشاغل آزاد ، پروانه مطب برای پزشکان روزنامه رسمی برای مدیران و …)
• گردش مالی ۳ ماه اخیر و تمکن مالی حساب به لاتین ( هرکدام حداقل به مبلغ ۴۰ میلیون تومان )
• سند ملکی
• ارائه پاسپورت های قبلی در صورت داشتن ویزای شنکن
• ضمانت نامه بانکی به مبلغ ۵۰ میلیون تومان الزامی می باشد
• گلیه مدارک می بایستی به زبان آلمانی ترجمه گردد و مسافر با نماینده شرکت شخصا در سفارت حضور داشته باشد.
• در صورت عدم موفقیت سفارت اتریش برای صدور ویزا مبلغ ۲۵۰ یورو ( شامل : دعوتنامه ، تمبر سفارت ، هزینه خدمات سفارت ، بیمه مسافرتی هزینه کنسلی بلیط و هتل ) می بایستی پرداخت گردد.

از تورهای زیر دیدن فرمایید!